Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.
Share |

Buat Duit Dengan heartbeat


klik banner kat atas
Lepas dah klik korang tekan dekat HEARTBEAT.MY yang aku bulat kan tu






Then, tekan "create account"







korang isi lah form semua apa yang dia nak tu. jawab dengan jujur. then klik "I agree..." tu dan klik "continue"





Then tekan "Join HB.."



Klik "online application"





Isi lah semua semua ni





Korang boleh pilih nak dia buat cara pembayaran macam mana. terpulang lah kat korang nak dia bagi cek or masuk terus dalam account korang pon boleh then tekan "I agree" pastu "continue"



tekan "get a code" untuk dapatkan code





korang boleh pilih nak letak code yang mana yang sesuai dekat blog korang




Kalau nak cek earnings, boleh lah tekan dekat "MY HB Affiliate" ni

No comments:

Post a Comment